Sa snimanja Jacquesove pjesme

Ove godine u našem gradu je pjevač Jacques Houdek snimao spot za pjesmu Slap ljubavi. On i zbor Glazbene škole našega grada prihvatili su poziv Udruge Slap za snimanje glazbenoga videospota kako bi ljude potaknuli na pomoć članovima Udruge Slap, a to su djeca oboljela od malignih bolesti. U tom spotu smo sudjelovali: Barbara Princip iz 1.a, Nika Predmerski, Zdeslav Prskalo i ja, Paula Kovačević iz 5.a jer pjevamo u zboru Glazbene škole.

Kada je Jacques ušao u Glazbenu školu, zbor ga je dočekao pljeskom. Čim je vidio veliki klavir, Jacques je sjeo za njega i zasvirao sonatinu, no nije se baš mogao prisjetiti kako ide. Pričao nam je kako je bilo kada je on išao u glazbenu školu te nas nasmijao s par smiješnih šala o njemu. Uz njega su bili producent i predsjednik Udruge Slap. Stali smo na pozornicu koju su osvijetlili s puno reflektora. Meni su ti reflektori bili prejaki, no izdržala sam. Došao je kamerman, namjestio tehniku. Jacques je stao u sredinu pozornice između nas i započelo je snimanje spota. Snimali smo spot dosta dugo. Morali smo biti nasmijani i stalno se ljuljati lijevo – desno. Kada smo to snimili da bude dobro, Jacques se sjetio da bi mogli veliki klavir staviti na sredinu dvorane, a mi stati oko njega. Producentu se svidjela ideja. Dok smo svi pjevali, Jacques se pravio da svira klavir. To je pomalo bilo smiješno. Kada smo i to snimili,  Jacques nam je podijelio autograme i svoju fotografiju. Mi smo onda išli kući, ali Jacques je ostao snimati spot s djecom koja glume u jednom dijelu spota.

Nama je to bila prava pustolovina, a vas pozivamo da poslušate pjesmu na linku https://www.youtube.com/watch?v=6E_r9AyWaNs i priključite se humanitarnoj akciji.

Paula Kovačević, 5. a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *