U 1.B razredu

1.B
1. b 

Rado smo prihvatile naš prvi novinarski zadatak – posjetiti našu bivšu učiteljicu Antoniju Martić i njezin novi 1.b razred. Prvo smo razgovarale s nekoliko prvašića bekavaca. Evo njihovih izjava.

Lana Vukovac, 1.b

Volim svoju novu školu i nisam je se bojala. Sviđa mi se moja nova učiteljica, što imam puno novih prijatelja, a sviđa mi se i užina. Najbolji predmet mi je glazbeni.

Toma Bitunjac, 1.b

Sve što smo učili ovih dana mi je bilo jako zabavno. U školi mi je najljepše kada idemo van na školsko igralište. Volim se igrati na školskom igralištu i sviđa mi se užina. Najdraži predmeti su mi priroda i matematika.

Nika Lucić, 1.b

Otkako sam krenula u prvi razred, imam dosta novih prijatelja. Volim sve predmete kao i dvoranu za tjelesni. Školsko igralište mi je super i volim se tamo igrati.

Tin  Galeta, 1.b

Jako mi se sviđa nova učiteljica Antonija i to što sad imam puno novih prijatelja. Sviđa mi se školsko igralište i dvorana za tjelesni, a od predmeta najviše mi se svidjela matematika i engleski.

Antonija
Učiteljica 1.b Antonija Martić

Nakon što je ispratila naš razred, ove godine je učiteljica Antonija ponovno prvašica. Evo što nam je rekla o prvim danima nastave: Vratiti se u prvi razred je uvijek jedno novo iskustvo puno radosti i očekivanja. Velika je razlika između rada s učenicima 4. razreda i učenicima 1. razreda. Iznenadilo me kako je ova generacija puno pažljivija i strpljivija. Zapravo, još ćemo vidjeti do 4.razreda. Možda budu i bolji, a možda budu kao prijašnje generacije.

Tekst i fotografije: Ecia Bat i Ema Elkaz, 5.a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *