Božićni sajam

n
Velika posjećenost sajma

U petak 15. prosinca 2017. održao se treći Božićni sajam u našoj školi. Sajam je počeo u 11.30 sati, a završio je u 13:30 sati. Nastava je bila skraćena tako da jedan školski sat nije trajao 45 minuta nego pola sata. Nažalost imali smo i skraćeni veliki odmor. Prije početka pomagali smo čistačicama, pedagoginji i ravnateljici naše škole nositi stolice, stolove i klupe. Zatim, svaki se razred smjestio na svoj štand te pripremio stvari koje će prodavati. Bilo je raznih stvari: božićnih poklončića, ukrasa, čestitki, tombola, kolača, sokova pa i toplih sendviča… Također su majka naše urednice gđa Orkić i djevojke 7.b plele pletenice u njihovom Frizerskom salonu Opleti.

Imali smo puno posjetitelja. Bilo je veselo, zabavno i božićno. Meni se posebno svidjelo jer mi je ovo prvi božićni sajam i bilo mi je ljepše nego kad nisam prodavala i kad smo iz naše područne škole samo dolazili u posjet. Bilo je neobično, ali zabavno prodavati i imati drugačiju ulogu na sajmu. Taj dan mi je bio stvarno poseban. Nadam se da ste bili na sajmu, da ste osjetili tu božićno-školsku čar te da smo si uljepšali taj dan. Jedva čekam sljedeći sajam, a nadam se i vi.

Od sveg srca ja vam želim sretan Božić, Novu godinu, što ljepše praznike, a našim nastavnicima i što duži i ljepši odmor jer su ga stvarno zaslužili.

Lucija Krijan, 5.b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *