Zašto ljetujemo u Starom Gradu na Hvaru

Nema boljeg načina za preboljeti lošije, a proslaviti dobre rezultate na kraju školske godine od odlaska na more. Nekolicina učenika i učitelja naše škole proveli su prve dane ljeta u brodskom Dječjem odmaralištu u Starom Gradu na Hvaru. Točnije bili su Prva smjena (od 21. do 30. lipnja 2015.). Izjave naših učenika zašto ljetuju u Dječjem odmaralištu zapisivali smo na trajektu putujući do Splita.

1

Ena Odobašić, 8.d

U Stari Grad idem već peti put. Najviše mi se sviđa sklapanje novih prijateljstava i svaki dan kupanje na plaži. Također su smještaj i hrana dobri, a Stari Grad je prelijep kao grad. Mogu se vidjeti i neke poznatije osobe. Ove godine sam se slikala s Alenom Halilovićem. Svima bih preporučila da barem jednom posjete Stari Grad.

2

Tiana Matošić, 3.a

Bilo mi je super zato što smo imali igre svaku večer. Najbolja mi je bila Vodena noć. Smjeli smo sami ići u grad. More je jako lijepo. Uživala sam se igrati u moru kad su bili valovi u Bolu na Braču.

3

Jan Jukić, 4.b

Najviše ću pamtiti Stari Grad po predivnom moru i igri zuje s prijateljima i učiteljicama. Od animatorskih večeri najviše mi se svidio Strava party. Šminkali smo se dva sata da bismo bili strašni. Kad bi ti na partyju netko rekao: „Grozno izgledaš!“, to je bio kompliment.

4Nikolina Žderić, 4.b

U Starom Gradu su mi se svidjele večeri jer su svake noći bile drukčije igre. Najbolji je bio Oproštajni tulum. Mogli smo tulumariti čak do 23 sata. Jedino mi se nije sviđalo što su mi dali nadimak Ribica jer brzo plivam.

5Renato Florijan, 4.d

Najbolje mi je bilo u moru. Morale su me učiteljice tjerati van iz njega. Također ću pamtiti Strava party jer sam postao Mister strave. Strava je i bila vožnja brodićem do Brača zbog velikih valova.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *