Sportom za Brodske slatkiše

Humanitarni malonogometni turnir i utrka

Naš Volonterski klub OŠAM potaknuo je još jedan koristan događaj. U četvrtak, 6. lipnja 2019. održao se humanitarni malonogometni turnir za učenike predmetne nastave i utrka za učenike razredne nastave.

Ulaznica je koštala 5 kuna , a učenici su se mogli okrijepiti zdravim slatkim i slanim proizvodima te osvježiti hladnim osvježavajućim napitcima. Sav prikupljeni novac išao je za udrugu Brodski slatkiši u kojoj su se okupili roditelji djece koja boluju od dijabetesa.

Prvu utakmicu malonogometnog turnira igrali su šesti razredi, a prvoplasiran je 6.d razred koji je u finalu svladao 6.c razred s visokih 6:2. Zatim su igrali peti razredi, a najbolji među njima bio je 5.a razred. Od sedmaša su se najbolje pokazali učenici 7.d razreda. Osmaši 8.a razreda odigrali su najbolje od svih osmaša. Organizacija turnira bila je odlična kao i svake godine, a turnir se odigrao u školskoj dvorani jer su vani bili preteški uvjeti za igru. Tribine su bile gotovo pune i svi su gromoglasno pljeskali i navijali. Izvrsno je bila podržana i utrka naših učenika nižih razreda u kojoj su sudjelovali i članovi njihovih obitelji.

Bilo je odlično i svi su odigrali na visokoj razini te se lijepo zabavili.

Stjepan Andrić, 6.a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *