Retro je uvijek u modi

Vesela modna revija

Moda je igra koja nam dopušta da budemo ono što jesmo, ali i da glumimo razne uloge. Zadnji dan nastave, 14. lipnja 2019. na prijedlog naše novinarke Ree Katavić koja je i vodila program, zaigrali su se naši učenici predmetne nastave na modnoj reviji. Tema revije je bila – retro moda, a parovi koji su predstavljali svoje razrede pokazali su nam što se njima svidjelo iz prošlih vremena. Uz Reu, već uobičajeno izvrsno se u voditeljskoj ulozi snašao i naš urednik Fabijan Gabaldo. Srdačnim pljeskom pozdravljeni su bili i predstavnici odraslih na reviji – nastavnik Velimir Kljajić i naša knjižničarka Ivana Brkić Klimpak.

Tko se najuspješnije odjenuo, procijenile su modno osviještene članice povjerenstva: Mirna Jarić, nastavnica kemije i biologije; Jelena Martinović, nastavnica engleskoga jezika i Lucija Lebić – nastavnica likovne kulture. Dok su se one dogovarale, nasmijali smo se dječacima koji su se natjecali u jedenju krempita bez ruku.

Treće mjesto osvojili su Jakov Plazanić i Bruno Janeš iz 6.d , drugo mjesto pripalo je petašicama Luciji Perković i Niki Katinić dok su Marko Cicvarić i Ivan Vištica iz 8.a uz ovacije i oduševljenje publike proglašeni najboljim parom. Svakako je njihova manekenska šetnja bila najzabavniji i najsmješniji trenutak revije.

Neka nam tako veseli i vedri budu i ljetni praznici! Čitamo se opet sljedeće školske godine!

Antonela Orkić, 8.b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *