NOVA GENERACIJA U MATIČNOJ ŠKOLI: Prvi dojmovi prvašića

Započela je nova školska godina, stigla je nova generacija đaka prvaka. Sada kada smo mi novinarke, poželjele smo razgovarati s mališanima i predstaviti ih baš kao što su s nama razgovarali novinari prije četiri godine kada smo mi krenule u prvi razred.

VESELI I RAZIGRANI AKAVCI

Učiteljica Daina Filković (učiteljica 1. a razreda) kaže da joj je njezin novi razred dobar i velik te da se još navikava na njih. Očekivala je da će biti baš ovakvi kakvi jesu – veseli i razigrani. Akavcima je u školi super i više vole školu nego vrtić. Lei je najdraži predmet Tjelesni, Anđi je najdraži predmet Engleski jezik, a Franu je najdraži predmet Vjeronauk.

PRIJATELJI BEKAVCI

Učiteljica Antonija Martić (učiteljica 1.B razreda) kaže da joj je novi razred jako zanimljiv. Uvijek joj je radost upoznavati neka nova lica i neka nova dječja srca. Kaže da su različiti od generacije koju je imala. Učiteljica se naviknula na prvi razred i mislila je da će biti puno teže. Ono čime su se bekavci pohvalili su novi prijatelji. Benjamin ima novog prijatelja Viktora, Petra novu prijateljicu Lotu, Ines Emu, a Ema voli pisati zadaće iz Engleskog jezika.

Novi bekavci

Mogli bismo zaključiti da je naša škola dobila marljive učenike koji vole učenje i svoje prijatelje.

Vita Blažević, 5.b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *