Karaoke pod maskama

U našoj školi 8. veljače 2016. održale su se Karaoke pod maskama. Pjevali su učenici od 1. do 8. razreda, učitelj Blaž i učiteljice Ivana, Daina i Draženka te s Mihaelom iz 1.b njegova mama Ana. To je bio događaj uz koji smo se opet aktivirali, bili poduzetni i skupljali novac za potrepštine naše škole. Učenici 8.a su pripremili tombolu, a 4.e s učiteljem Mariom Tandarićem napitke. Bila je to večer druženja, smijeha, vedrine, pjesme i plesa, a mi smo bilježili izjave naših učenika, njihovih roditelja i učitelja.

JelenaJelena Kovre, prof. likovne kulture

Karaoke su fenomenalne. Izvan svakih su očekivanja. Rezultati su odlični. Mislim da bi se trebale održavati barem jednom mjesečno. Izuzetno sam zadovoljna načinom na koji su se djeca maskirala. Puno toga je iz kućne radinosti što je fenomenalno. Ja sam kostim zatvorenika kupila u trgovini jer nisam stigla ništa smisliti dok su se neki stvarno potrudili. Primjerice Reza Pitlović iz 2.a za kostim Lise Simpson. Sve u svemu, ja sam prezadovoljna. Karaoke su nadmašile moja očekivanja.

 

stjepan-nadihStjepan Nadih, 5.b

Karaoke su mi se svidjele, ali nisam baš zadovoljan svojim nastupom jer mi je mikrofon bio stišan. Svidjelo mi se kako su se ostali obukli, a nastavnica Marija Sučević, znanstvenica iz filma Planet majmuna koju je grlio pametni majmun Cezar, je imala najbolji kostim. Ja sam bio obučen u crnog ubojicu sa strašnom maskom koju sam skinuo kako bih mogao pjevati. Mislim da bi se karaoke trebale održavati svake godine.

 

mama NadihMartina Nadih, mama

Karaoke su odlične. Baš uživam u njima. Maske su prekrasne, a ja imam svog favorita: djevojčicu obučenu u mladenku. Prijavila sam se da pjevam sama, ali me moja kći ljubazno zamolila da ipak ne pjevam. Mislim da je ovo prekrasna priredba koja bi se trebala nastaviti održavati svake godine.

 

DajanaDajana Karakaš, pripravnica

Karaoke su jedan izvrstan projekt koji mi se jako svidio. Moram priznati da me iznenadio broj odazvanih učenika koji su skupili hrabrost i stali na pozornicu. Ne mogu se odlučiti za najbolju izvedbu jer je svatko bio zanimljiv na svoj način. Teško je izdvojiti i najljepšu masku jer su neki učenici pokazali kreativnost na zavidnoj razini. Među najboljima izdvojila bih učenicu 5.a razreda Magdalenu Nujić koja se maskirala u muško-žensku osobu. Kreativnošću i maštovitošću isticali su se brojni učenici: od vila, vještica pa sve do likova iz različitih crtanih filmova. Poneki su učenici bili toliko dobro maskirani da ih nisam ni prepoznala. Svaka čast svim učenicima, profesorima i roditeljima na hrabrosti! Ovakav projekt zahtijeva veliku odgovornost, svakako treba pohvaliti izvrsnu organizaciju. Učenici su pokazali svoju kreativnost, maštovitost i odvažnost, a to je ono što treba neprestano razvijati. Zato – palac gore za karaoke!

 

supružniciFabijan Čolak, 7.a i Ivan Tolić, 7.b 

Bilo nam je odlično na karaokama. Obukli smo se kao muž i žena, a sve je smislio Fabijan i mislimo da je naš kostim najbolji. Jako nam se svidio posao d.j.-eva. Nije bilo najbolje izvedbe, a karoke bi se trebale održavati svake godine.

 

Ana Lujić, 3.bAna Lujić, 3.b

Karaoke su bile odlične. Nema boljih od ovih. Nijednu izvedbu ne bih izdvojila kao najbolju jer su sve bile dobre. Nastavnica Marija Sučević je imala najbolji kostim. Ja sam bila gangster. Za tu masku upotrijebila sam svari koje sam već imala kod kuće. Iako su karaoke bile odlične, mislim da bi se iduće godine trebao održati neki ples ili nešto slično. Da ne bude svake godine isto.

Pripremila: Sara Lujić, 7.b

Fotografije: Šimun Lucić, 7.a i Velimir Kljaić, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *