21 savjet kako osvojiti simpatiju

Ako želite naći simpatiju i osvojiti njezino/njegovo srce, poslušajte moje savjete.

Prvo: dajte joj deset deka parizera, no pazite kada ga dajete. Upalit će samo ako je vaša simpatija gladna. Drugo: dajte joj cvijeće. Možda je to staromodna metoda, ali ne bi toliko dugo trajala da ne pali. Treće: pošaljite joj poruku ili pismo. I to zna upaliti. Četvrto: naravno, nakit. To je čak najbolje rješenje. Peto: smislite pjesmu o njoj. Ljubavnu. Šesto: pih, samo priznajte da ste se zaljubili i to je to. Preteško, zar ne? Sedmo: izradite nešto od papira, npr. srce na kojemu biste nešto romantično napisali. Osmo: odvedite je u kino na neki film koji bi ona htjela gledati. Ponavljam, gledate film po izboru simpatije, a ne po vašem. Deveto: nađite se u finom fensi šmensi restoranu. To bi sigurno voljela! Tada morate naučiti biti fini i lijepo odjeveni. Zadnje, ali najslađe, deseto: dok svira najdraža pjesma vaše simpatije, pozovite je na ples.

Iskreno, da ja znam kako osvojiti simpatiju, imao bih i sam puno obožavateljica. Ispitivao sam zato svoje prijatelje kako bi oni riješili ovu situaciju. Evo što predlažu:

-treptati očima kada razgovarate sa simpatijom

-ostaviti dobar utisak na njezine roditelje, inače ti neće dati da se s njom družiš

-nazvati je i brzo prekinuti poziv

-reći joj: Sviđaš mi se! i pobjeći

-poslati simpatiji ljubavno pismo, ali tajno, bez potpisa

-dobro mirisati i imati dobru frizuru

-razgovarati o onome što voli

-ignorirati je ili učiniti ljubomornom

-kupiti joj bombonijeru u obliku srca

-smješkati joj se i gledati u nju dok priča

-biti lijep(a), ali iznutra.

Nadam se da moji i savjeti mojih prijatelja funkcioniraju. Ako ih poželite isprobati, javite što se dogodilo. Držim vam palčeve da uspijete.

Matija Kosijer, 5.a

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *