Osmaši odlikaši

Svake godine pojave se učenici koji vlastitim trudom i zalaganjem postižu odlične ocjene. Nekima to uspije svih osam godina, a u našem školskom listu ih želimo predstaviti i pohvaliti. Nazivamo ih osmašima odlikašima, a ove godine ih ima dvadeset troje. Dolaze iz svih osmih razreda, a najviše ih ima u 8.a razredu.

8.a
Katarina Aračić, Dominik Valjetić, Domagoj Marić, Matea Budimir, Tomislav Biščević, Paulina Mirković, Ema Vlainić i Filip Domjanović (razrednik 8.a Blaž Šokčević)

Akavcima je najdraži nastavnik hrvatskoga jezika Blaž Šokčević. Vole ga zbog njegovog humora i uzrečice „mozak kao dijabola“. Pamtit će lijepljenje utičnice u učionici hrvatskoga jezika, kako su na izletu od dvosobne sobe napravili četverosobnu, razredne ljubavi te izlet u Vukovar u osmom razredu jer su se u tom razredu najviše zbližili. Zahvaljujući dobrim  nastavnicima i učenju dan prije testa, uspjeli su sve godine biti odlikaši. Srednje škole se boje jer misle kako se neće uklopiti, ali novih profesora se ne plaše.

8.b
Filip Ćirić, Tin Tunjić, Karlo Brkić, Ivan Maurović i Ana Šarić (razrednica 8.b Zdenka Hercog)

Bekavaca također ima dosta, a njima će nedostajati društvo i neki nastavnici. Najviše vole nastavnice Jelenu Kovre i Željku Kačar te nastavnike Blaža Šokčevića i Željka Čmelješevića. Težak rad, trud, znoj pomogli su im da prođu s odličnim, ali priznaju da su ponekad dobili petice i na lijepe oči. Najdraži dio školovanja su im ekskurzije. Srednje škole se boje jer misle da će biti teško.

8.c
Monika Buconjić, Marija Fastić-Pajk i Zvonimir Ćirić (razrednica 8.c Zdenka Suričević)

Iz c i e razreda dolazi po troje učenika. Cekavcima će najviše nedostajati razred, a kažu da im je bilo teško u našoj školi.

8.d
Dario Drame, Mihaela Bogner, Ena Odobašić i Ariana Ladišić (razrednica 8.d Nada Golić)

Bekavci odlikaši imaju jednu curu, a dekavci među odlikašima samo jednoga dečka odlikaša. Kažu kako će im jako nedostajati razrednica Nada Golić i nastavnica fizike Željka Kačar. Nedostajat će im druženja, šale pod satom i pomaganja jedni drugima. Vole svoj razred zato što su uvijek sretni, nasmijani i zabavno im je zajedno. Nadaju se da će dobro proći u srednjoj školi.

8.e
Valentina Opačak, Leonarda Tomc i Sara Božić (razrednica 8.e Melita Kovačević)

Kod ekavaca samo su cure odlikašice. Najdraži dio školovanja im je osmi razred jer su tada postali bliži i više se druže. Najviše će im nedostajati nastavnica Željka Kačar te nastavnik Željko Čmelješević. U osnovnoj im je bilo lagano proći s odličnim jer je dovoljno slušati na satu.

Našim osmašima želimo puno sreće u daljnjem obrazovanju! Neka ostanu ovakvi kakvi jesu (marljivi i dobri) jer će svojim trudom postići velike rezultate.

Ina Kauzlarić, 7.b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *