Nema zime za Mihanoviće

Baš kad su završili praznici, pao je snijeg i spustila se temperatura. U debelom smo minusu. Kojom odjećom to prebroditi? Fotkali smo našu smjenu prije nastave, a nas dvije,  Franka i Veronika, kao modne savjetnice prokomentirat ćemo outfit naših šestaša i osmaša.

3

Naše šestašice radosno poziraju bez obzira na snježne neprilike… Gađane su snijegom tijekom fotografiranja, no one su neumorno pozirale u svojim tamnim kombinacijama sa šarenim detaljima… Klasično, ali fantastično.

2

Glavne face 6.a uskladile su se u crnim zimskim cipelama i sivim trenirkama, no kad je riječ o jaknama, dodali su dašak vlastitog ukusa. Darijana pohvaljujemo za razbijanje stereotipa o ženskastim bojama koje ovaj puta samo pokazuju njegovu mladost. Ostali su nastavili u klasičnom tonu crne i plave, ali to im isto super stoji. Veliki lajk za svu trojicu.

5

Naše curke imaju oko za modu, a to vidimo ne samo po odjeći nego i po poziranju – opuštene su, a opet lijepe. Nošenjem popularnih timberlandica u raznim bojama ponosno hodaju kroz ove zimske dane.Ne smijemo zanemariti niti visoke čizme koje nose i holivudske i školske zvijezde.

6

Ovi akavci stvarno znaju što je moderno u muškoj modi tako da tu pronalazimo nezaobilazne tamne nijanse s dodacima bijele i bež boje. Nošenjem dugih jakni i kapuljača svakodnevno postižu moderan izgled, a što se tiče cipela – u tenisicama nikad nije hladno.

Ove osmašice pojam su moderno obučenih cura u 21. stoljeću , a furaju mega popularne jakne s krznom na kapuljači u raznim nijansama. Uz svoje jakne uklopile su rukavice i šalove tamnijih boja… osim Katje koja bez svojih crvenih rukavica i Rudolf kape ne izlazi iz kuće tijekom zime.

1

Naši manekeni i manekenke osmaši ovdje su se slikali zajedno da bi svima pokazali što se nosi ove zime.

Fotografije i tekst: Franka Činkl i Veronika Ilijić, 8.a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *