Raspjevani maskenbal

Održane druge Karaoke pod maskama

 

Veselo je, raspjevano i rasplesano bilo sinoć 28. veljače 2017. u našoj sportskoj dvorani na drugim Karaokama pod maskama. Na audiciji 16. veljače izabrano je 13 učenika, a pridružilo im se na pozornici sinoć još 5 učitelja pa čak i naša ravnateljica Snježana Vinarić. Kroz program su nas vodili šestaši Antonela Orkić (6.b) i Krešimir Biščević (6.a).

Razgovarali smo jutros s nekoliko glavnih likova na Karaokama. Voditelj Krešimir je na početku imao tremu. Kasnije je sve ležerno vodio, a njegovi roditelji su toliko bili ponosni na njega da su skoro zaboravili na lošu ocjenu koju je dobio toga dana. Pjevačice Helena (2.b), Gabriela (3.b) i pjevač Mihael (8.b) nisu uopće imali tremu dok nam je Marta (2.a) priznala da jest. Lana (3.b), kojoj je ovo već drugi nastup na karaokama, se ovoga puta još više zabavila jer je pjevala sa svojom sestrom Manuelom (7.b). Svi su redom rekli da se obvezno i sljedeće godine prijavljuju na audiciju.

Pjesmom, plesom te na kraju i pljeskom su praćeni nastupi učenika. Velik pljesak dobila je učiteljica Ružica za svoj nastup, ali prava ludnica je nastala kada su se na pozornicu popeli: učiteljice Daina i Marija, učitelji Ivan i Blaž te ravnateljica Snježana.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aAqPX1KzGCw&w=560&h=315]

Birale su se i tri naj, naj, naj maske. To je bilo teško odlučiti učiteljicama Jeleni i Ivani te pedagoginji Ivani. Nagrade su osvojili: trol Marko Lamešić (1.b), gusarica Dragana Prgomet (6.a) i strašilo Fabijan Petrović (2.b). Povjerenstvo se odlučilo dodijeliti još jednu posebnu nagradu za prekrasnu kremenko učiteljicu Draženku.

S komentarom učiteljice Sanele vjerujemo da bi se većina nas koji smo bili na karaokama složila: Bilo je opušteno i veselo. Baš sam se naplesala i napjevala! Jedva čekamo karaoke u 2018.!

Tekst i fotografije: Anja Crljen i Lea Štefančić, 6.c te Katja Krajnović, 8.a

Snimatelj: Željko Čmelješević

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *