Jeee, otvoren je McDonald’s

McD

Drago nam je da su u Brođani konačno postali dio velike McDonald’s obitelji. Posljednjih nekoliko mjeseci gradio se on u našem gradu, i to je izazvalo veliku buku na društvenim mrežama. Mi djeca smo jedva dočekali da se otvori dok su neki stariji bili ljuti zbog toga.

Brodski McDonald’s otvoren je u petak 15. rujna 2017. godine. Već tog prvoga dana otvorenja neki su od nas pohrlili na omiljene slasne burgere i hrskave krumpiriće odmah sa sportskoga dana s Poloja.

Sagrađen je na vrlo prometnom mjestu blizu naše škole, blizu gimnazije, a bome i u blizini željezničkoga i autobusnoga kolodvora gdje svakodnevno prolazi mnogo srednjoškolaca iz sela naše županije. Sve je sagrađeno s namjerom da im dolazi što više ljudi, da se dobro zarađuje.

U restoranu su nam na raspolaganju samoposlužni kiosci na kojima sami možemo birati što uzeti iz bogate ponude. Ako instalirate McDonald’s aplikaciju,  možete ostvariti popuste na razne proizvode. Imaju lijep prostor na otvorenom, na zraku, zanimljivo mjesto za djecu je mala igraonica s toboganom, a kada su kišni dani, u unutarnjem dijelu imaju tablete s igricama. Za dječje rođendane imaju posebna mjesta za slavlje.

mc
Pavo, Karlo i Lovro, dok čekaju njemački, gricnu u McDonaldsu

Uz svu nezdravu i masnu hranu zbog koje se godinama negoduje, McDonald’s ima i  zdravu crvenu jabuku ili razne salate.  Iako sumnjam da će to naručiti netko od mojih vršnjaka. Nas raduju njihovi sladoled, shake, krumpirići i hamburgeri. Primamljivo izgledaju, a još su primamljivijega okusa. Moji prijatelji i ja smo se jako obradovali što je konačno otvoren u našem gradu i rado ćemo uživati u čarima McDonald’sove ponude koliko ga god odrasli ogovarali.

Katja Vukoje, 7.b.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *