Roberto i Fazlinovići

Obožavatelj sam nad obožavateljima lika i djela Izeta Fazlinovića (Mustafe Nadarevića). Ne samo da ga svakodnevno gledam na tv- u i svojim dvd-ima, već svaku epizodu (a ima ih 264 😀) znam napamet. Izeta smatram svojim životnim učiteljem i vrlo važnom osobom (što dokazuje i projekt iz engleskoga jezika – opiši najvažniju osobu u svom životu 😁). Volim jesti sve što voli Izet, volim slušati sve što voli Izet, čak sam imao rođendansku tortu s likom Izeta!

Kada sam čuo da predstava Sjajni momci stiže u Osijek, majka me je povela na predstavu i preko poznanstava dogovorila upoznavanje i fotografiranje sa svom trojicom: Izetom, Farukom i Damirom. Bio sam presretan. To je bilo ispunjenje moga životnoga sna. 🙂Po dolasku u Osijek, darovao sam Izetu i ekipi bocu slavonske maksuzije  što ih je sve oduševilo.
Sjajni momci je kazališna predstava koja je proglašena komedijom godine. Glumci u predstavi su: Mustafa Nadarević kao tetak Hari, Moamer Kasumović kao tetkov nećak Zlata i Senad Basić kao Ali, tetkov prijatelj. Radnja se odvija u tetkovom stanu u kojemu  Hari i Ali snimaju skeč o doktoru u kojem je Zlatan režiser i snimatelj. Cijela predstava je komična, puna smiješnih dijaloga i scena tako da je atmosfera u gledalištu urnebesna.
No meni tada nije bilo dovoljno smijeha, pa sam ponovo gledao istu predstavu prošli petak, 8. prosinca 2017. godine kada su gostovali u Slavonskom Brodu. I opet bih….🙂
Tekst: Roberto Gere, 7.b
Fotografije: Sanja Bičanić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *