Tri dana do Božića

Još su samo tri dana do Božića, dana kad slavimo rođenje Isusa Krista.

22. prosinca 2017. priredili smo malu priredbu za Isusov rođendan. Priredba je počela u 12:00, a završila oko 12:30 sati. Održana je u sportskoj dvorani naše škole koja je stvarno bila prepuna gledatelja. Ako ste bili na priredbi, mogli ste uživati u božićnom duhu uz recitatore, plesnu skupinu, glumce, tamburaše i zbor naše škole. Bilo je stvarno jako veselo i lijepo. Nema riječi kojima bih ju opisala. Jedno od onoga što mi se posebno svidjelo je to što sam pjevala u školskom zboru po prvi put u svom životu. I to je bilo jedno stvarno posebno i predivno iskustvo koje ću dobro pamtiti.

Za kraj ću završiti jednom izrekom: “Neka vam miris božićnog drvca, unese radost u ove dane, ja vam od sveg srca želim, čestit Božić i blagdane!” Upravo to vam od srca želim i ja u ime novinarske družine naše škole. Sretni vam Božić i nova 2018. godina! Uživajte na praznicima, odmorite se, posjetite svoje najmilije.

I da, zaboravite učiti na praznicima jer se sve to stigne u 2018. kad se od nas očekuju što bolje ocjene, a naravno i uspjeh! Sretno!!!

Lucija Krijan, 5.b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *