Osmaši odlikaši

Ove godine ispraćamo još jednu generaciju osmaša! Sigurni smo da će im osam godina provedenih u prostorima ove škole ostati u trajnom sjećanju i da su ovdje stekli vrijednosti koje će ponijeti u daljnji život. Predstavljamo vam učenike koji su svih osam godina redovito učili te su se proslavili odličnim uspjehom! Zamolili smo svaki razred da nam ukratko kaže po čemu će ostati upamćeni.

8.a

Razrednica: Ivana Merkler.

20180613_151323
Odlikaši svih osam godina: Petar Ilak, Lucija Mahovne, Lucija Šimić, Lara Smolić, Ema Pavlović, Karmela Starčević, Hana Ćerić, Ivona Funarić, Marijan Dežmić, Karla Pečuvčić, Ana Marić, Mia Stanić.

“Svoj razred uvijek ćemo pamtiti po predivnoj atmosferi koja je u njemu vladala svih osam godina. Naš razred bogat je odlikašima, glazbenjacima i sportašima koji postižu zavidne uspjehe na brojnim natjecanjima, neki čak i na međunarodnim. Kroz ovih osam godina prolazili smo brojne faze: u 7. razredu izluđivali smo sa spinerima i slaganjem Rubikovih kocki, a u 8. razredu sa stalnim kašnjenjem, žvakanjem žvakaćih guma i napadajima smijeha. Unatoč stalnim malim svađama, oko jednoga se uvijek slažemo – zauvijek ćemo pamtiti sva predivna iskustva koja smo zajedno stekli i sve predivne ljude koje smo upoznali. Ovdje smo stekli životne vrijednosti i naučili lekcije koje nikad nećemo zaboraviti.”

8. b

Razrednik: Željko Čmelješević.

20180613_145902
Odlikaši svih osam godina: Manuela Osoba, Laura Jozić, Jana Vrdoljak, karlo Kruljac, Gabrijel Kaštelan, Anto Vukoje.

“Kakav razrednik, takav i razred! Mnogi nastavnici govorili su nam da smo jedni od najgorih, no mi smo sebi bili posve dobri. Bili smo ludi i nemogući i po tome ćemo ostati upamćeni. Sada odlazimo iz ove škole, ali ostavljamo trag, nek’ se zna da smo bili ovdje, svatko na svoj način. Unatoč svim svađama u ovih osam godina, možemo reći da smo bili jedna velika obitelj!”

8. c

Razrednica: Petra Pandža.

20180613_145146
Odlikašica svih osam godina: Lana Jozić.

“Naš razred ostat će upamćen po tome što nije baš bio najbolji u učenju. Mnogi nam predmeti nisu polazili za rukom, no jedan od dražih svakako nam je bio hrvatski jezik. Uvijek smo bili raspoloženi za “provale” i “bisere”, svi smo se jako dobro slagali u ovih osam godina i mogli smo računati jedni na druge kad god je to bilo potrebno.”

8. d

Razrednik: Tomislav Mirosavljević.

Odlikaši svih osam godina: nema.

“8. d poznat je po tome što je najmanji, ali i najbučniji. Naše su školovanje obilježile broje bedastoće i kojekakve izjave. Volimo se svađati, ali smo uvijek spremni na šalu pa se odlično zabavljamo dok smo zajedno. Nismo najbolji kad je učenje u pitanju, ali u svemu ostalom jesmo!”

Ema Elkaz i Ecia Bat, 5.a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *