Nominacije za Zvijezdu Meteora

biramo učenika generacije

U našoj školi se svake godine organizira izbor Zvijezde Meteora. Učenici 8. razreda biraju zvijezdu svoje generacije. Uvjeti za sudjelovanje su: odličan uspjeh svih osam godina, bavljenje nekom izvannastavnom ili izvanškolskom aktivnošću i najvažnije – druželjubivost. Najveći broj glasova dobilo je više osoba, a predstavljamo četiri koje ispunjavaju sve te uvjete.

Ove godine su to: Ana Bogdanić, 8.c, Paola Ćužić, 8.c, Lucija Kovačević, 8.d i Fabijan Pitlović, 8.a.

Ana voli sviranje i pjevanje, stoga ide u Glazbenu školu kako bi razvijala svoje talente. Našalila se da je nominirana jer je najbolja.

Ana Bogdanić

Paola trenira akrobatski rock ‘n’ roll, dobra je u povijesti i plesu. Ona se pak našalila da je nominirana jer je diva.

Paola Ćužić

Lucija trenira gimnastiku desetak godina, to voli i dobra je u tome. U slobodno vrijeme se bavi crtanjem i slikanjem. Kaže da je nominirana jer je očito ona samom pojavom zvijezda.

Lucija Kovačević

Jedini muškarac među nominiranim samouvjerenim i vedrim osmašicama je Fabijan Pitlović iz 8.a. U petak je išao na natjecanje iz informatike, a danas je na školskom natjecanju iz matematike. To već dovoljno govori o njemu. Nismo ga uspjeli fotografirati, a sam ne želi poslati svoju fotografiju. Ako je poput naših osmašica, sigurno se ne može odlučiti koja je njegova fotka ljepša. Šala. 🙂

Tko je Zvijezda Meteora ove godine, uskoro će glasanjem odlučiti učenici osmih razreda. Želim sreću svim nominiranima!

Sara Krajtner, 5.a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *