Gledali smo film Sonic: superjež

Smiješan film napete atmosfere

Danas, 26. veljače 2020. su petaši u Cinestaru pogledali akcijsku obiteljsku komediju Sonic: superjež. Marko je prvi poslao zadaću koja treba biti napisana do kraja tjedna. Evo njegovog osvrta:

Gledao sam film Sonic: Superjež.  Od 14. veljače 2020. godine može se pogledati u kinu. To je akcijska obiteljska komedija. Nastala je prema videoigrici. Glavni lik je jež Sonic koji jaaaaaako brzo trči i nije s našeg planeta. Uz njega su tu još dobri policajac Thomas Wachowski ili Gospodar Krafni kako ga je Sonic zvao (glumi ga James Marsden) i negativac Doktor (glumi ga Jim Carrey). Sporedni likovi su Sonicovi prijatelji i Sova. Redatelj je Jeff Fowler. Mislim da je ovaj film visokobudžetni.
Radnja se odvija najviše na Zemlji, u SAD-u. Sonic se uz pomoć policajca Toma bori protiv zlog Doktora. Njegova prijateljica Sova ga je zaštitila i poslala k nama na Zemlju. Bio je jako tužan jer je deset godina živio na Zemlji i nije imao prijatelja. Zbog njegove tuge i ljutnje nestane u SAD-u struje te Vlada SAD-a tako shvati da treba uhvatiti Sonica – vanzemaljca. Tada se on sprijatelji s Tomom i onda započinje prava avantura. U filmu prevladava napeta atmosfera. Sonic je jako smiješan i dobar film.
Film mi se sviđa zbog Sonica jer je to bila videoigrica. Preporučujem film svoj djeci jer je zanimljiv.

Marko Dubravčić, 5.b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *